Selecteer een pagina

Wat is een virtual assistant (VA)?

Virtual assistant, een term die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Misschien weet je vaag wat een VA doet. In deze blog kom je meer te weten over de werkzaamheden van een virtual assistant. 

Virtual assistant

Een virtual assistent is iemand die vanuit een eigen locatie volledig online ondersteunende diensten verleent aan zzp’ers en bedrijven.

Theoretisch gezien kan een VA alles doen wat een backofficemedewerker ook kan doen.
Er zijn beperkingen, maar de technologie biedt steeds meer mogelijkheden om die beperkingen te omzeilen. Zo kom ik kom ik je ’s ochtends geen koffie brengen, maar kan ik wél online een lunch voor je reserveren in je favoriete restaurant.

Iedere VA een eigen expertise

VA’s kunnen zich specialiseren in bepaalde werkzaamheden. Er zijn veel specialisaties mogelijk, bijvoorbeeld in planning en organisatie, techniek of in social media. De VA kan dan het onderhoud van een website onderhouden of het redigeren van tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het inrichten van je MailBlue account en zorgen dat funnels en e-mailautomatiseringen goed lopen, daar word ik blij van. Maar ook in het plannen van je dag, zorgen dat je niet omkomt in een berg vol e-mails of in schrijven van blogs. In dit blog lees je waarom e-mailmarketing cruciaal is voor he bedrijf.

Je kunt je voorstellen dat een VA voor rust zorgt in je onderneming en het de mogelijkheid geeft om je bedrijf verder te laten groeien.

De voordelen van het samenwerken met een virtueel assistent

Mijn doel voor jou als virtual assistant

Mijn missie is eenvoudig: ik zet mijn expertise in om jouw leven makkelijker te maken en jouw bedrijf te laten groeien. Met mijn vaardigheden en mijn toewijding, ben ik er om jou te ondersteunen. Je avonden zijn weer vrij, die mailbox is eindelijk leeg (en blijft leeg) en je weer meer rust en regelmaat hebt. Hoe fijn is dat?

Denk je nu: dat klinkt goed, zo’n samenwerking met een VA, daar wil ik meer van weten. Neem dan contact met mij op, plan een gesprek in mijn agenda en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jou en je bedrijf.

Het is mijn doel om jou weer ontspannen te laten ondernemen.

Meer handige linkjes

Mijn blogoverzicht
Laten we een connectie maken op LinkedIn en Instagram

Is het niet fijn als ik werk voor jou uit handen neem zodat jij je weer kunt focussen op je onderneming? Nu heb je het structureel te druk en verliest daardoor het overzicht. Je to-dolijst wordt alleen maar langer in plaats van korter én je bent teveel bezig met taken waar je geen energie van krijgt. Kortom, je hebt hulp nodig.

Geschreven door Marjolein

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *