Over mij

Hoi, ik ben Marjolein

High Level Virtual Assistant
Als high-level virtual assistant, ligt mijn focus op het besparen van je tijd en energie.

Het is mijn taak om met jou samen te werken en ik help je bij je zakelijke groei.

Ik zorg ervoor dat jij je weer kunt concentreren op je corebusiness door jouw vertrouwde rechterhand te zijn, afleidingen te filteren, op behoeften te anticiperen en beslissingsmoeheid (decision fatigue) te voorkomen.

Ik ben een verlengstuk van je en vertegenwoordig je in de interacties met jouw klanten, leveranciers en anderen.

Wie ben ik
Sinds 2020 werk ik als Virtual Assistant (VA). Met een diploma van de Hotelschool op zak en de nodige ervaring opgedaan in verschillende ondersteunende functies, ben ik een echte regeltante.

Mijn interesses zijn breed. Ik hou ervan om nieuwe ervaringen op te doen en ontwikkel mijzelf graag met nieuwe kennis. In mijn loondienst carrière en naar de aanloop van het VA-schap, heb ik verschillende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd. En dit blijf ik doen. Om jou op high-level te ondersteunen.

Samen gaan we vól voor groei, rust en met plezier ondernemen.

 

Wat anderen over mij zeggen

Soms kom je mensen tegen die je leven verrijken. En Marjolein is voor mij zo iemand.
We hebben vanaf het eerste moment een hele fijne klik, alsof het nooit anders geweest is.
Marjolein is een heel oprecht, fijn en puur persoon. Die er voor je staat als dat nodig is en altijd het beste in je naar boven weet te halen.
Ze observeert eerst voordat ze haar mening formuleert en zal altijd van het positieve uitgaan.
Voor mij is ze een gouden vriendin waar ik altijd kan aankloppen voor haar expertise, kennis en kunde òf gewoon een luisterend oor en advies.
Christy Boer
Coaching en begeleiding

Marjolein heeft ons geholpen met het bouwen van onze website.
Ze heeft kennis van zaken en denkt goed met je mee.
Lastige vraagstukken zoekt ze uit en ze komt met een oplossing.
Naast het bouwen en onderhouden van onze website, heeft ze ook onze e-mailbox onder handen genomen. Alles is nu goed georganiseerd en gestructureerd.
Het was een prettige samenwerking.  Dankjewel voor alle hulp!
Gaby Moorees Banis en Nathalie Nelisse-Koeleman
Eigenaresses nagelsalon Zenn & Zo

Een typisch gevalletje van “Dit had ik veel eerder moeten doen”. De laatste jaren groeit Finnerz heel hard door. We doen het goed, iedereen blij zou je denken. Mijn mailbox overstroomde en ik was de controle helemaal kwijt. Marjolein heeft dat binnen een paar weken weer op de rails gekregen, dat was me zelf nooit gelukt.
De no-nonsens mentaliteit spreekt me erg aan. Dat was ook een vereiste. Gelukkig is Marjolein ook een echte meedenker. Ze neemt veel meer werk uit handen dan alleen het bijhouden van mijn mailbox en mijn taken. Mijn valkuilen worden door haar vakkundig gedempt. Het voelt echt als teamwork!
Ik kan weer genieten van Finnerz, zonder dat ik aan de overvolle takenlijst of mailbox denk. Soms is het weer even chaotisch. Samen met Marjolein lossen we dat dan op. Ze verstaat haar vak en de mijne. De samenwerking is professioneel, maar ook heel menselijk!
Nico Langendoen
Finnerz

Begin nu met tijd besparen