Werkzaamheden

Wat je nodig hebt. Wanneer je het nodig hebt.
Toegewijd aan jouw bedrijf.

Bekijk hieronder de soorten diensten die ik aanbied en neem contact met me op om te zien hoe ik je kan helpen.

Plannen en organiseren

In het uitvoeren van jouw passie schiet het maken van een goede en structurele planning er wel eens bij in.

Door het opstellen, bijhouden en naleven van een gestructureerde planning, zorgen wij samen voor meer rust, ruimte en regelmaat.

WordPress website

Je website is je visitekaartje en nog zoveel meer. Samen bekijken we de opties die nodig zijn om meer klanten aan te trekken en dus meer inkomen te genereren.

Onderhoud

Eigenlijk is een website nooit echt ‘af’. Denk hierbij aan het updaten van het raamwerk van je website en bijbehorende plug-ins, periodieke back-ups, het opschonen van de database en beveiligingschecks.

E-mailautomatisering

Het inrichten en succesvol en inzetten van een doeltreffend e-mailmarketing voor jouw onderneming met ActiveCampaign of Mailblue.

Webshop

Via Woocommerce maak ik jouw eigen webshop voor jouw beste producten.

Podcast

COMING SOON – Het bewerken en publiceren van jouw podcast

Lastig om te bepalen waarvoor je een assistent in kan zetten?

Dat begrijp ik. Dat is ook lastig. Samen bekijken wat voor jou en je bedrijf belangrijk is. Aan de hand daarvan maken we een lijst met taken die je niet (meer) zelf wilt doen.
Ook maken we een lijst met taken die op je wensenlijst staan, maar waar je nooit aan toe komt. Door de lijsten te maken komt er al meer ruimte in je hoofd en bepalen we samen waar de ondersteuning naar toe gaat.

Begin nu met tijd besparen